Contact

E-mail: info@cafedeoldemolle.nl
Tel: 0315785551

Schoolstraat 26 te Varsseveld

Corona

Omdat wij jullie en de gezondheid van onze medewerkers zeer belangrijk vinden, hebben wij conform de aanwijzingen van de Rijksoverheid een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona-virus zo veel mogelijk te beperken:

Vóór de reservering:

Bij aankomst bij het restaurant/café zullen wij de zogenaamde ‘gezondheids-check’ doen. Neem deze check serieus om gevaar voor anderen te voorkomen!

Bij corona gerelateerde gezondheidsklachten of twijfel daarover zoals koorts, verkoudheid en/of hoesten blijf dan thuis. Onze medewerkers kunnen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten.

Wij zullen geen specifieke tafels reserveren, omdat wij op de dag zelf pas een tafelindeling zullen maken. Deze indeling is afhankelijk van de reserveringen die gemaakt zijn en het protocol wat wij moeten volgen.

Meld je bij aankomst bij de gastvrouw/-heer. Neem vervolgens plaats op de aangewezen plek.

Tussen de tafels hanteren wij een afstand van 1,5m. Ook nemen wij extra hygiënemaatregelen en waar nodig zijn er looproutes.

Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Maak gebruik van de desinfectie mogelijkheden bij binnenkomst en was na het toiletbezoek grondig je handen.

Wegens de afstandsregel hebben wij de komende periode tafels beschikbaar tot 2 personen (mocht je met meer dan 2 personen willen komen, bel of mail het café in kwestie voor de mogelijkheden).

Betaal zo veel mogelijk contactloos (pin of mobiel).

Momenteel zijn er alleen reserveringen op het terras mogelijk. Dus bij slecht weer kan er helaas niet naar binnen verplaatst worden. Wel zijn het overgrote deel van onze terrassen overdekt, omheind én verwarmd en zijn dus voorbereid op veel soorten weer!

Om zo veel mogelijk mensen kans te geven op een plekje, werken wij veelal in shifts. Als er geen mensen na jou komen, mag je uiteraard blijven zitten.

Op het terras is het verplicht plaats te nemen aan een tafel om iets te kunnen nuttigen.

Het is helaas niet toegestaan om te wisselen tussen tafels. We vragen je dan ook te blijven zitten op de aangewezen plek.

Na iedere shift zullen wij de tijd nemen om de tafels, stoelen en dergelijke schoon te maken, om de veiligheid van de volgende gasten te kunnen waarborgen. Houd hier rekening mee als het personeel je vriendelijk vraagt op te staan. Wanneer u een boeking maakt via onze website zullen wij altijd contact met u opnemen om dit te bevestigen aangezien het ook mogelijk is om dit telefonisch door te geven kan dit soms overlopen, helaas moeten wij u dan afbellen.

Top↑